strava voordeel korting

Er is een hoop gebeurd de afgelopen weken

Juli 03, 2020 door Pieter Rüpp

Behalve dat we weer een aantal nieuwe partners hebben aangesloten, hadden we natuurlijk ook nog de winactie! We hebben inmiddels contact gehad met de winnaars en zij hebben hun prijzen ontvangen. Zo kregen wij enkele foto's doorgestuurd van de winnaars. Hartstikke leuk en heel veel plezier ermee!

Daarnaast hebben wij ook weer een aantal nieuwe partners toegevoegd. Wat te denken van op maat gemaakte trainingsschema's van de KNWU Fondo app? En begin juni zijn we naar België gereden om Bioracer toe te voegen aan het assortiment. Deze week hebben we onze nieuwste aanwinst toegevoegd: Brakeaway, zij verkopen het ambachtelijke Italiaanse merk Parentini.

We zijn ook een samenwerking aangegaan met Cycling Connection en de Stroomversnellers. Samen organiseren we de Energy 4 Energy challenge. Meer hierover volgende week!

Fondo is de trainingsapp van de KNWU. Voor álle wielrenners die willen presteren. Zoals het rijden van een lange tocht, het verbeteren van je PR of het beklimmen van die ene berg op je bucketlist. Met SportWallet krijg je nu 3 weken gratis toegang tot een Pro abonnement in ruil voor 25 kilometer, dat is één keer demarreren!

Bioracer speedwear, de naam zegt het al. Innoveren, ontwerpen en produceren. Strevend naar het maximaliseren van de prestaties. Ontworpen om jou sneller te maken. Niet voor niets dat zij het Belgische, Nederlandse en Duitse team sponsoren met hun kleding. Zowel triatleten als wielrenners sparen voor korting met de app!

Het Italiaanse merk Parentini maakt al 40 jaar op ambachtelijke wijze fietskleding. Zodra je een Parentini aantrekt begrijp je waarom wij vinden dat het thuis hoort op het Nederlandse asfalt. Bij Brakeaway krijg je 15% korting op alle producten in ruil voor 200 kilometer, zonde om te laten liggen!

Naast de nieuwe partners hebben we natuurlijk ook nog onze oude vertrouwde deelnemers. Je doet er goed aan om regelmatig de app te checken omdat zij ook wisselende aanbiedingen plaatsen. Wat te denken van Bike center Uden, met € 200,- korting op een nieuwe fiets of 10% korting op alle DMT schoenen! En ook Il Magistrale cycling coffee heeft een andere smaak gegeven aan zijn aanbieding, 15% korting op 'De Mooiboy'. Kortom, genoeg om voor te sparen dus!

Even een overzicht van alle deelnemende webshops waar jij nu je voordeel bij elkaar sport:

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Wat nog meer?

Wij zijn nog steeds bezig om SportWallet's aanbod uit te breiden. Hopelijk kunnen we jullie de volgende keer weer nieuwe winkels melden. Hebben jullie zelf een ideetje? Laat het ons weten! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_kortingscode
Pak je voordeel met SportWallet