strava voordeel korting

Win

Augustus 6, 2020 door Pieter Rüpp
De actie is inmiddels verlopen

Zo, de temperaturen stijgen flink deze dagen! Tijd voor korte mouwen en gebronzeerde armen. Ben je niet aan het sporten, dan loop je er natuurlijk gesoigneerd bij in een casual outfit van La Machine. Wist je dat ze hun acties hebben aangepast? In plaats van 10% krijg je nu 20% korting in ruil voor 125 kilometer. Als kers op de taart mogen we ook nog één T-shirt weggeven!

Wat moet je doen op kans te maken op dit toffe shirt? Jij weet inmiddels hoe het is om jezelf te belonen via SportWallet voor jouw prestaties. Heb jij een fanatieke vriend of vriendin die nog geen gebruik maakt van de app? Laat hem of haar kennis maken met SportWallet. Uiteraard is het in je voordeel als deze gebruiker net zo fanatiek is als jij zelf ;-). Laat via de knop hieronder weten welke nieuwe gebruiker jij hebt aangedragen en dan maak je al kans op dit prachtige shirt!

Wellicht hebben jullie hem al gezien maar ook hier delen we het graag! Brakeaway verkoopt naast de vaste Parentini collectie ook custom kleding. Om dit te laten merken wilden ze graag een shirt voor ons ontwerpen. Zo hebben we samen in Italië ons eigen SportWallet shirt laten maken. Wij zijn trots op het resultaat! Zien jullie jezelf hier al in rondrijden?

Genoeg nieuws dus en binnenkort verwelkomen wij weer nieuwe winkels, houd de app in de gaten voor het laatste aanbod! Ondertussen doen onderstaande winkels ook nog vrolijk mee:

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_shirt
Hét SportWallet shirt!