korting strava voordeel
Juni 16, 2021

Wat is dat toch lekker

Wat is dat toch lekker. De afgelopen weken hebben wij in ieder geval genoten van het fietsen en hardlopen in korte broek met korte mouwen. Dat hebben we wel gemist. Naast dat wij graag zelf bezig zijn kijken wij natuurlijk uit naar de komende sportzomer.

korting strava voordeel
Juni 2, 2021

Daar is ie dan!!

Het heeft even geduurd maar de eerste échte zonnestralen zijn een feit! Heerlijk om eindelijk weer met korte mouwen en korte broek door de straten te rennen en over de weg te fietsen. Nu de terrassen ook weer open zijn staat niets je nog in de weg om eropuit te gaan, kilometers te maken en te genieten van de frisse buitenlucht met daarna een heerlijk, welverdiend, drankje.

korting strava voordeel
Mei 19, 2021

Altijd al willen weten waar jij staat?

De afgelopen weken hebben wij niet stil gezeten. Naast fietsen en hardlopen zijn we ook bezig geweest met nieuwe aanbieders. Maar liefst drie partners hebben we kunnen toevoegen op ons platform.

korting strava voordeel
Mei 5, 2021

Ben jij er klaar voor?

Kijkend naar het weer de afgelopen dagen zou je het niet zeggen, maar het is toch echt lente! De basis voor de zomer wordt gelegd in de winter zeggen ze weleens. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat je in de winter toch wat minder naar buiten bent geweest dan dat je eigenlijk zou willen. Gelukkig kun je met gerichte trainingen ook nu nog ijzersterk naar de zomer toe!

korting strava voordeel
April 21, 2021

Het zit erop!

Zo, het zit er weer op. Afgelopen zaterdag hebben Neal (Ploegmaats.cc) en ik onze Ultimate Coffee Ride afgerond. Met onze tocht door Nederland van Maastricht naar Rotterdam, langs Utrecht van Groningen naar Doetinchem hebben we maar liefst €2.900 euro opgehaald voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Bedankt voor alle donaties en leuke reacties tijdens onze tocht!

korting strava voordeel
April 15, 2021

Earning money while riding your bike

Imagine yourself, riding your bike earning money? That's possible and no we are not offering you a job as a bicycle courrier. Earning money while riding your Sunday ride is reality with SportWallet. The idea is simple: connect your Strava account, save all your kilometres and unlock promotions, discounts and other free stuff.