korting strava voordeel
April 21, 2021

Het zit erop!

Zo, het zit er weer op. Afgelopen zaterdag hebben Neal (Ploegmaats.cc) en ik onze Ultimate Coffee Ride afgerond. Met onze tocht door Nederland van Maastricht naar Rotterdam, langs Utrecht van Groningen naar Doetinchem hebben we maar liefst €2.900 euro opgehaald voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Bedankt voor alle donaties en leuke reacties tijdens onze tocht!

korting strava voordeel
April 15, 2021

Earning money while riding your bike

Imagine yourself, riding your bike earning money? That's possible and no we are not offering you a job as a bicycle courrier. Earning money while riding your Sunday ride is reality with SportWallet. The idea is simple: connect your Strava account, save all your kilometres and unlock promotions, discounts and other free stuff.

korting strava voordeel
April 7, 2021

De kop is eraf

Dat was me weer een rit. Afgelopen vrijdag hebben Neal en ik de eerste etappe van de Ultimate Coffee Ride gereden, 172 kilometer van Maastricht naar Breda met wind tegen

korting strava voordeel
Maart 24, 2021

En de winnaar is...

Het is gelukt! De vorige keer was het een lekke band waardoor ik de route niet heb kunnen afmaken maar vorige week zaterdag heb ik, ter voorbereiding op The Ultimate Coffee Ride, 218 kilometer gefietst.

korting strava voordeel
Maart 11, 2021

SportWallet, automatisch korting sparen met je Strava runs

Tijdens de coronaperiode zijn meer mensen gaan hardlopen. Voldoende beweging is belangrijk omdat dat juist de weerstand verbetert en goed is voor de gezondheid. SportWallet erkent dit en wil mensen motiveren om meer te bewegen. Gebruikers van de app sparen korting met elke kilometer die zij hardlopen.

korting strava voordeel
Maart 10, 2021

Daag jezelf uit!

Nog een kleine maand en dan is het zo ver, The Ultimate Coffee Ride! Met een kleine groep gaan wij in drie dagen, corona-proof, 600 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We fietsen langs wielercafe's om hen een hart onder de riem te steken en ook jij kan dit doen.