korting strava voordeel
April 7, 2021

De kop is eraf

Dat was me weer een rit. Afgelopen vrijdag hebben Neal en ik de eerste etappe van de Ultimate Coffee Ride gereden, 172 kilometer van Maastricht naar Breda met wind tegen

korting strava voordeel
Maart 24, 2021

En de winnaar is...

Het is gelukt! De vorige keer was het een lekke band waardoor ik de route niet heb kunnen afmaken maar vorige week zaterdag heb ik, ter voorbereiding op The Ultimate Coffee Ride, 218 kilometer gefietst.

korting strava voordeel
Maart 11, 2021

SportWallet, automatisch korting sparen met je Strava runs

Tijdens de coronaperiode zijn meer mensen gaan hardlopen. Voldoende beweging is belangrijk omdat dat juist de weerstand verbetert en goed is voor de gezondheid. SportWallet erkent dit en wil mensen motiveren om meer te bewegen. Gebruikers van de app sparen korting met elke kilometer die zij hardlopen.

korting strava voordeel
Maart 10, 2021

Daag jezelf uit!

Nog een kleine maand en dan is het zo ver, The Ultimate Coffee Ride! Met een kleine groep gaan wij in drie dagen, corona-proof, 600 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We fietsen langs wielercafe's om hen een hart onder de riem te steken en ook jij kan dit doen.

korting strava voordeel
Februari 24, 2021

Zin in een wedstrijdje?

Wat een weer, anderhalve week geleden stonden wij nog op onze schaatsen en gisteren hebben we ons eerste rondje in korte broek en korte mouwen gemaakt! Zoals je weet bestaan wij één jaar en om dat te vieren hebben wij nog iets in petto. Ga de strijd aan met andere teams en maak kans op een SportWallet jersey!

korting strava voordeel
Februari 17, 2021

Eerst zweten, daarna gratis korting

Leuk nieuws: ik beloon jouw kilometers op Strava met een fijne korting op mijn boek ‘Ga niet hardlopen’. En eigenlijk hoef je maar schrikbarend weinig te doen om dat voor elkaar te krijgen: hardlopen en SportWallet downloaden.