korting strava voordeel
Februari 24, 2021

Zin in een wedstrijdje?

Wat een weer, anderhalve week geleden stonden wij nog op onze schaatsen en gisteren hebben we ons eerste rondje in korte broek en korte mouwen gemaakt! Zoals je weet bestaan wij één jaar en om dat te vieren hebben wij nog iets in petto. Ga de strijd aan met andere teams en maak kans op een SportWallet jersey!

korting strava voordeel
Februari 17, 2021

Eerst zweten, daarna gratis korting

Leuk nieuws: ik beloon jouw kilometers op Strava met een fijne korting op mijn boek ‘Ga niet hardlopen’. En eigenlijk hoef je maar schrikbarend weinig te doen om dat voor elkaar te krijgen: hardlopen en SportWallet downloaden.

korting strava voordeel
Februari 10, 2021

SportWallet één jaar!

SportWallet is jarig! Een jaar geleden zijn wij begonnen met ons platform en inmiddels zijn er al vele kilometers gespaard en ingewisseld, en dat moet gevierd worden! Gedurende deze hele maand maak je bij de Sportjuwelier al kans op een sieraad naar keuze maar er is meer!

korting strava voordeel
Januari 27, 2021

Wat kies jij?

Helaas, wat een mooie tocht had moeten zijn eindigde met een kapotte buitenband. Hierdoor was afgelopen zaterdag niet Groningen maar Zwolle het eindstation. Al met al toch 130 kilometer in de benen en komt de Ultimate Coffee Ride steeds dichterbij, overigens komen we binnenkort met meer informatie hierover.

korting strava voordeel
Januari 20, 2021

Dat ging niet helemaal goed

Leuk idee, een poll onder de lezers. Helaas was de uitvoering wat minder en bleek het niet mogelijk te zijn om alle drie de vragen te beantwoorden. Een leermomentje, zoals we die meer hebben gehad het afgelopen jaar. Inderdaad, we zijn alweer bijna een jaar verder!

korting strava voordeel
Januari 6, 2020

Gelukkig nieuwjaar, toch?

Gelukkig nieuwjaar! Het afgelopen jaar waren we vrij beperkt in onze mobiliteit maar voor ons is het toch voorbij gevlogen. Hopelijk heb jij er het beste van kunnen maken en sta je te trappelen (letterlijk en figuurlijk) om dit in 2021 voort te zetten. Of wellicht wil je het afgelopen jaar snel vergeten en heb jij je lijst met goede voornemens klaar liggen om van 2021 jouw jaar te maken.