korting strava voordeel mijlpaal
Mei 20, 2020

Weer een mijlpaal: 1000

Zo, dat is snel gegaan de afgelopen twee weken. Even knipperen met de ogen en weer nieuwe gebruikers erbij die gaan genieten van de voordelen van Strava. Afgelopen zondag bereikte wij de mijlpaal van 1000 gebruikers.

korting strava voordeel nieuwsfiets
Mei 17, 2020

Kilometervreters scoren kortingen via SportWallet

SportWallet is een nieuw, online platform waarmee consumenten een goede prijs kunnen scoren bij de aanschaf van sportieve producten. SportWallet is gelanceerd begin 2020 door de gebroeders Maurits en Pieter Rüpp en zet afgelegde kilometers om in korting bij aangesloten webshops.

korting strava voordeel nuhardlopen
Mei 14, 2020

Motivatieproblemen met hardlopen

Elke hardloper heeft wel eens zo een moment gehad: ik wil vandaag echt niet hardlopen! Zeker in de wintermaanden, als het vrij koud of als het buiten regent, dan heb je helemaal geen zin. Toch is het zonde als je deze training overslaat, want je weet dat je toch moet gaan hardlopen.

korting strava voordeel fiets
Mei 14, 2020

Strava kilometers verzilveren met SportWallet.

Ongetwijfeld heb je op Strava wel een kortingsactie voorbij zien komen van bijvoorbeeld Futurumshop of Le Col. Nadat je een challenge hebt voltooid, ontvang je een kortingscode. SportWallet heeft daar wat op bedacht waardoor je gereden kilometers om kunt zetten in keiharde centen!