korting strava voordeel
Februari 10, 2021

SportWallet één jaar!

SportWallet is jarig! Een jaar geleden zijn wij begonnen met ons platform en inmiddels zijn er al vele kilometers gespaard en ingewisseld, en dat moet gevierd worden! Gedurende deze hele maand maak je bij de Sportjuwelier al kans op een sieraad naar keuze maar er is meer!

korting strava voordeel
Januari 27, 2021

Wat kies jij?

Helaas, wat een mooie tocht had moeten zijn eindigde met een kapotte buitenband. Hierdoor was afgelopen zaterdag niet Groningen maar Zwolle het eindstation. Al met al toch 130 kilometer in de benen en komt de Ultimate Coffee Ride steeds dichterbij, overigens komen we binnenkort met meer informatie hierover.

korting strava voordeel
Januari 20, 2021

Dat ging niet helemaal goed

Leuk idee, een poll onder de lezers. Helaas was de uitvoering wat minder en bleek het niet mogelijk te zijn om alle drie de vragen te beantwoorden. Een leermomentje, zoals we die meer hebben gehad het afgelopen jaar. Inderdaad, we zijn alweer bijna een jaar verder!

korting strava voordeel
Januari 6, 2020

Gelukkig nieuwjaar, toch?

Gelukkig nieuwjaar! Het afgelopen jaar waren we vrij beperkt in onze mobiliteit maar voor ons is het toch voorbij gevlogen. Hopelijk heb jij er het beste van kunnen maken en sta je te trappelen (letterlijk en figuurlijk) om dit in 2021 voort te zetten. Of wellicht wil je het afgelopen jaar snel vergeten en heb jij je lijst met goede voornemens klaar liggen om van 2021 jouw jaar te maken.

korting strava voordeel
December 23, 2020

Wie had dit gedacht?

Wat een bizar jaar. Niemand had dit toch verwacht? In februari hadden wij de kalender voor 2020 ingevuld om naar jullie toe te komen bij marathons, toertochten, en de vele andere evenementen. Nu, 9 maanden later, staan de dozen met flyers nog steeds in de kast en is er nog veel onzekerheid voor 2021. Gelukkig zijn we ons er wel bewust van geworden dat een goede basisconditie niet te onderschatten is.

korting strava voordeel
December 11, 2020

Wat geef jij je dierbaren met kerst?

December is onlosmakelijk verbonden met cadeautjes en of dat nou voor Sinterklaas, kerst of Sinterkerst is, iedereen koopt wel iets voor zijn dierbaren (of voor zichzelf). Wij helpen jou daar uiteraard graag mee!