korting strava voordeel
December 23, 2020

Wie had dit gedacht?

Wat een bizar jaar. Niemand had dit toch verwacht? In februari hadden wij de kalender voor 2020 ingevuld om naar jullie toe te komen bij marathons, toertochten, en de vele andere evenementen. Nu, 9 maanden later, staan de dozen met flyers nog steeds in de kast en is er nog veel onzekerheid voor 2021. Gelukkig zijn we ons er wel bewust van geworden dat een goede basisconditie niet te onderschatten is.

korting strava voordeel
December 11, 2020

Wat geef jij je dierbaren met kerst?

December is onlosmakelijk verbonden met cadeautjes en of dat nou voor Sinterklaas, kerst of Sinterkerst is, iedereen koopt wel iets voor zijn dierbaren (of voor zichzelf). Wij helpen jou daar uiteraard graag mee!

korting strava voordeel
November 27, 2020

Wat is jouw ultieme beloning?

Wat is nou de ultieme beloning? Goede vraag. Een nieuw PR op je favoriete segment voelt uiteraard als een beloning voor het harde werken of een PR op die lastige klim. Überhaupt bovenkomen op die klim waar je voorheen zoveel moeite mee had kan hetzelfde gevoel oproepen, zo niet beter.

korting strava voordeel
Oktober 30, 2020

Zorg jij wel goed voor jezelf?

Sporten in de herfst vraagt om nogal wat discipline. Hoe verleidelijk is het om toch maar binnen te blijven als de weg vol ligt met bladeren en de regen tegen het raam aan tikt. Daarnaast wil je niet dat halverwege je activiteit je voeten doorweekt zijn of dat je continue de modder van je voorganger van je gezicht moet vegen.