korting strava voordeel nuhardlopen
Mei 11, 2020

SportWallet! Zeer handige app

SportWallet is een nieuw, online platform waarmee jij de beste prijs scoort voor jouw producten. SportWallet is gelanceerd begin 2020 door de broers Maurits en Pieter Rüpp. SportWallet zet je afgelegde kilometers om in korting bij de aangesloten webshops in 3 eenvoudige stappen.

korting strava voordeel purebikepassion
Mei 10, 2020

Samenwerking Pure Bike Passion & SportWallet.

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met SportWallet. SportWallet is een platform waarmee je leuke kortingen kunt scoren in combinatie met Strava. Hoe vet is het om jezelf naar mooie kortingen bij onder andere Pure Bike Passion te kunnen fietsen?! Maar hoe werkt het dan?

korting strava voordeel cyclingonline
Mei 9, 2020

SportWallet zet kilometers om in korting

Cycling online focust op het Nederlandse wielrennen. De website staat vol met verslagen, nieuwsberichten en interviews. Zaterdag 9 mei was er ook een plek voor SportWallet. Hoe zet SportWallet jouw kilometers om in korting? Lees het hier!

korting strava voordeel wildgroei
Mei 6, 2020

Wildgroei

Nog geen twee weken geleden passeerden wij de grens van 500 gebruikers. Inmiddels zijn we de 700 downloads voorbij en groeien we naar de 1000. Een speciaal, warm welkom voor onze vrienden uit België, die ons dankzij Grinta! ook hebben weten te vinden.