korting strava voordeel
Oktober 16, 2020

Heb jij het ook zo druk?

Wat gaat de tijd snel, en in precies zeven maanden zijn we helaas weer terug bij af. Gelukkig hebben we in de tussentijd zo goed als het kon ons 'normale' leven kunnen oppakken. Thuiswerken klinkt lekker maar is het dat eigenlijk wel? Woon-werk verkeer kan ook heel ontspannend zijn en betekent voor veel mensen een moment van rust.

korting strava voordeel
Oktober 15, 2020

SportWallet: Favorite Brands

SportWallet is a new platform and was founded at the beginning of this year by the brothers Maurits and Pieter Rüpp. How it works? Download SportWallet and link your Strava account. After this, kilometers from your activity are automatically added to your SportWallet.

korting strava voordeel
Oktober 9, 2020

Kilometers op Strava omzetten in keiharde korting?

Aan het begin van 2020 is SportWallet ontstaan. Een nieuwe app die jou in beweging brengt! SportWallet is passie, plezier & sportiviteit. Met deze drie ingrediënten dagen we jou uit om méér kilometers te maken. Wij motiveren en stimuleren jou om met plezier, méér te bewegen.

korting strava voordeel
Oktober 2, 2020

Dit wil je winnen!

Brr, waar we de vorige keer nog lekker van het zonnetje konden genieten heeft de herfst nu toch echt zijn intrede gemaakt. En of dat je nou vóór je werk of ná je werk een rondje gaat rennen, grote kans dat je in het donker loopt.

korting strava voordeel
September 16, 2020

Ultimate challenge

Genieten jullie ook zo van het zonnetje de afgelopen dagen? Wij in ieder geval wel! Tussen het schrijven door even snel ertussenuit voor een rondje rennen of een mooie zonnige rit op de fiets. Heerlijk om even je hoofd leeg te maken, even weg uit de drukte te zijn en even te genieten van het moment.