korting strava voordeel
November 27, 2020

Wat is jouw ultieme beloning?

Wat is nou de ultieme beloning? Goede vraag. Een nieuw PR op je favoriete segment voelt uiteraard als een beloning voor het harde werken of een PR op die lastige klim. Überhaupt bovenkomen op die klim waar je voorheen zoveel moeite mee had kan hetzelfde gevoel oproepen, zo niet beter.

korting strava voordeel
Oktober 30, 2020

Zorg jij wel goed voor jezelf?

Sporten in de herfst vraagt om nogal wat discipline. Hoe verleidelijk is het om toch maar binnen te blijven als de weg vol ligt met bladeren en de regen tegen het raam aan tikt. Daarnaast wil je niet dat halverwege je activiteit je voeten doorweekt zijn of dat je continue de modder van je voorganger van je gezicht moet vegen.

korting strava voordeel
Oktober 16, 2020

Heb jij het ook zo druk?

Wat gaat de tijd snel, en in precies zeven maanden zijn we helaas weer terug bij af. Gelukkig hebben we in de tussentijd zo goed als het kon ons 'normale' leven kunnen oppakken. Thuiswerken klinkt lekker maar is het dat eigenlijk wel? Woon-werk verkeer kan ook heel ontspannend zijn en betekent voor veel mensen een moment van rust.

korting strava voordeel
Oktober 15, 2020

SportWallet: Favorite Brands

SportWallet is a new platform and was founded at the beginning of this year by the brothers Maurits and Pieter Rüpp. How it works? Download SportWallet and link your Strava account. After this, kilometers from your activity are automatically added to your SportWallet.