korting strava voordeel grimpeur
September 4, 2020

Kilometers vreten en korting scoren met SportWallet

Onlangs werd ik gevraagd voor een review van de app SportWallet. Een app die ik koppel met Strava en die bijhoudt hoeveel kilometers ik fiets ren of zwem. Alle kilometers worden bijgehouden en bij elkaar op geteld in de app.

korting strava voordeel
Augustus 28, 2020

Ronde van Frankrijk

Het einde van de zomer nadert en de meeste mensen gaan weer aan het werk. Een zomer met lekker weer en waar de nodige kilometers zijn gemaakt. In totaal zijn er de afgelopen twee maanden ruim 1.817.232 kilometers bij elkaar gefietst en gerend door jullie allemaal!

korting strava voordeel win
Augustus 6, 2020

Win

Zo, de temperaturen stijgen flink deze dagen! Tijd voor korte mouwen en gebronzeerde armen. Ben je niet aan het sporten, dan loop je er natuurlijk gesoigneerd bij in een casual outfit van La Machine. Wist je dat ze hun acties hebben aangepast?

korting strava voordeel vakantie
Juli 15, 2020

Vakantie

Na de regen van afgelopen week begint het zonnetje weer tevoorschijn te komen en staat ook de vakantie voor de deur. Lekker even ontspannen en leuke dingen doen. Of misschien wel grenzen verleggen. Eindelijk de Ventoux beklimmen. Jezelf klaarstomen voor je eerste marathon aan het einde van het jaar.