korting strava voordeel
Oktober 9, 2020

Kilometers op Strava omzetten in keiharde korting?

Aan het begin van 2020 is SportWallet ontstaan. Een nieuwe app die jou in beweging brengt! SportWallet is passie, plezier & sportiviteit. Met deze drie ingrediënten dagen we jou uit om méér kilometers te maken. Wij motiveren en stimuleren jou om met plezier, méér te bewegen.

korting strava voordeel
Oktober 2, 2020

Dit wil je winnen!

Brr, waar we de vorige keer nog lekker van het zonnetje konden genieten heeft de herfst nu toch echt zijn intrede gemaakt. En of dat je nou vóór je werk of ná je werk een rondje gaat rennen, grote kans dat je in het donker loopt.

korting strava voordeel
September 16, 2020

Ultimate challenge

Genieten jullie ook zo van het zonnetje de afgelopen dagen? Wij in ieder geval wel! Tussen het schrijven door even snel ertussenuit voor een rondje rennen of een mooie zonnige rit op de fiets. Heerlijk om even je hoofd leeg te maken, even weg uit de drukte te zijn en even te genieten van het moment.

korting strava voordeel grimpeur
September 4, 2020

Kilometers vreten en korting scoren met SportWallet

Onlangs werd ik gevraagd voor een review van de app SportWallet. Een app die ik koppel met Strava en die bijhoudt hoeveel kilometers ik fiets ren of zwem. Alle kilometers worden bijgehouden en bij elkaar op geteld in de app.

korting strava voordeel
Augustus 28, 2020

Ronde van Frankrijk

Het einde van de zomer nadert en de meeste mensen gaan weer aan het werk. Een zomer met lekker weer en waar de nodige kilometers zijn gemaakt. In totaal zijn er de afgelopen twee maanden ruim 1.817.232 kilometers bij elkaar gefietst en gerend door jullie allemaal!