korting strava voordeel leukeapps
Juni 13, 2020

Leuke apps voor het wielrennen

De laatste tijd ontdek ik steeds meer leuke apps voor het wielrennen welke ik jullie niet wil onthouden. Vandaag deel ik een aantal van deze apps/websites met jullie. Ik ben erg benieuwd of jullie deze al kennen of dat jullie nog aanvullingen hebben. Laat het dan vooral weten :).

korting strava voordeel 3athlon
Juni 11, 2020

SportWallet: 'kilometers sparen' voor interessante kortingen

Stel: je zwemt 6 kilometer in de week, fietst er 200 en loopt er nog eens 50. Mag ook meer of minder zijn, natuurlijk, maar hoe mooi is het dan als je die kilometers kunt verzilveren tot mooie kortingscodes op sportkleding, een nieuw paar hardloopschoenen of handige accessoires?

korting strava voordeel wegkapitein
Juni 7, 2020

SportWallet: Korting scoren met Strava

Strava kondigde nog niet zo lang geleden een wijziging aan voor het gebruik maken van de API voor derde partijen. Als je afhankelijk bent van de data en koppeling van Strava dan schrik je je als ontwikkelaar snel een hoedje. Gelukkig bleef de dienst van dit artikel overeind.

korting strava voordeel mijlpaal
Mei 20, 2020

Weer een mijlpaal: 1000

Zo, dat is snel gegaan de afgelopen twee weken. Even knipperen met de ogen en weer nieuwe gebruikers erbij die gaan genieten van de voordelen van Strava. Afgelopen zondag bereikte wij de mijlpaal van 1000 gebruikers.