korting strava voordeel wildgroei
Mei 6, 2020

Wildgroei

Nog geen twee weken geleden passeerden wij de grens van 500 gebruikers. Inmiddels zijn we de 700 downloads voorbij en groeien we naar de 1000. Een speciaal, warm welkom voor onze vrienden uit België, die ons dankzij Grinta! ook hebben weten te vinden.

korting strava voordeel update
April 23, 2020

Het nuttige en het aangename

Mijn leven is druk, met werk, met kleine kinderen, een huishouden, een sociaal leven noem maar op. Om dit allemaal aan te kunnen en vol te houden is het belangrijk om een beetje goed in mijn vel te zitten en fit te zijn.

korting strava voordeel update
April 22, 2020

WAUW, dit hadden wij niet gedacht!

Wauw, in nog geen twee maanden tijd zijn we over de 500 downloads gegaan! Alle evenementen, toertochten en marathons die bij ons op de planning stonden om naar jullie toe te komen werden helaas afgelast.

Pasen blog korting strava voordeel
April 10, 2020

Vrolijk Pasen

Een lang weekend, normaal wordt daar reikhalzend naar uitgekeken. Nu zitten we voor ons gevoel al een héééél lang weekend thuis en vragen we ons af wat we dit weekend moeten doen.

korting strava voordeel corona
April 2, 2020

SportWallet & de corona crisis

Waar het thuiswerken de eerste 2 weken nog wel zijn charmes had, beginnen de muren nu al gauw op je af te komen. Continue bij elkaar op de lip en de enige reistijd is van je bed naar de computer om je online werkdag te beginnen