korting strava voordeel nuhardlopen
Mei 14, 2020

Motivatieproblemen met hardlopen

Elke hardloper heeft wel eens zo een moment gehad: ik wil vandaag echt niet hardlopen! Zeker in de wintermaanden, als het vrij koud of als het buiten regent, dan heb je helemaal geen zin. Toch is het zonde als je deze training overslaat, want je weet dat je toch moet gaan hardlopen.

korting strava voordeel fiets
Mei 14, 2020

Strava kilometers verzilveren met SportWallet.

Ongetwijfeld heb je op Strava wel een kortingsactie voorbij zien komen van bijvoorbeeld Futurumshop of Le Col. Nadat je een challenge hebt voltooid, ontvang je een kortingscode. SportWallet heeft daar wat op bedacht waardoor je gereden kilometers om kunt zetten in keiharde centen!

korting strava voordeel nuhardlopen
Mei 11, 2020

SportWallet! Zeer handige app

SportWallet is een nieuw, online platform waarmee jij de beste prijs scoort voor jouw producten. SportWallet is gelanceerd begin 2020 door de broers Maurits en Pieter Rüpp. SportWallet zet je afgelegde kilometers om in korting bij de aangesloten webshops in 3 eenvoudige stappen.

korting strava voordeel purebikepassion
Mei 10, 2020

Samenwerking Pure Bike Passion & SportWallet.

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met SportWallet. SportWallet is een platform waarmee je leuke kortingen kunt scoren in combinatie met Strava. Hoe vet is het om jezelf naar mooie kortingen bij onder andere Pure Bike Passion te kunnen fietsen?! Maar hoe werkt het dan?

korting strava voordeel cyclingonline
Mei 9, 2020

SportWallet zet kilometers om in korting

Cycling online focust op het Nederlandse wielrennen. De website staat vol met verslagen, nieuwsberichten en interviews. Zaterdag 9 mei was er ook een plek voor SportWallet. Hoe zet SportWallet jouw kilometers om in korting? Lees het hier!