strava voordeel korting

Daag jezelf uit!

Maart 10, 2021 door Pieter Rüpp

Nog een kleine maand en dan is het zo ver, The Ultimate Coffee Ride! Met een kleine groep gaan wij in drie dagen, corona-proof, 600 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We fietsen langs wielercafe's om hen een hart onder de riem te steken en ook jij kan dit doen. Vind jij 600 kilometer in drie dagen teveel van het goede maar wil je wel (delen van) de route op eigen houtje fietsen? Dan is The Ultimate Coffee Ride Light iets voor jou! Wil je niet fietsen maar wel je steentje bijdragen? Dan kan natuurlijk ook, kijk op onze actiepagina.

Sinds vandaag hebben wij een nieuwe aanbieder op ons platform: Xtorm. Samen met hen hebben wij de perfecte aanbieding voor jou. Wat nog meer?! 

Xtorm creëert al sinds 2009 tech-producten. Met de Xtorm Power Bank kun je je telefoon meerdere keren opladen, maar bijvoorbeeld ook je fietscomputer of smartwatch. Perfect dus tijdens die avontuurlijke vakantie!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
In één oogopslag zie je alle aanbiedingen!