strava voordeel korting

Daar is ie dan!!

Juni 02, 2021 door Pieter Rüpp

Het heeft even geduurd maar de eerste échte zonnestralen zijn een feit! Heerlijk om eindelijk weer met korte mouwen en korte broek door de straten te rennen en over de weg te fietsen. Nu de terrassen ook weer open zijn staat niets je nog in de weg om eropuit te gaan, kilometers te maken en te genieten van de frisse buitenlucht met daarna een heerlijk, welverdiend, drankje. En dat je dan ook nog eens korting scoort met je afgelegde kilometers is helemaal mooi meegenomen.

Onlangs hebben we ons aanbod verbreed met Sportshop. Hier vindt je alles met betrekking tot hockey, hardlopen, tennis, padel en nog vele andere sporten!

Wil jij jouw terras in stijl hebben? Neem vooral eens een kijkje bij WOOD you reCYCLE. Woonaccessoires in een creatieve uitvoering zorgen voor een unieke look bij jou thuis. Met de combinatie van sloophout en gerecyclede fietsonderdelen krijgt elke fiets een tweede leven!

Met ons huidige aanbod moet er vast iets voor jou tussen zitten. Als dit niet het geval is horen we het graag!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Zie in één opslag het aanbod van SportWallet