strava voordeel korting

SportWallet één jaar!

Februari 10, 2021 door Pieter Rüpp

SportWallet is jarig! Een jaar geleden zijn wij begonnen met ons platform en inmiddels zijn er al vele kilometers gespaard en ingewisseld, en dat moet gevierd worden! Gedurende deze hele maand maak je bij de Sportjuwelier al kans op een sieraad naar keuze maar er is meer!

Zo hebben we met Maison du Peloton een nieuwe aanbieder in ons midden. De koers, de renners, de klassiekers. Bij Maison du Peloton houden ze net zoveel van fietsen als van goed design. Daarom maken zij alle designs zelf en vind je deze nergens anders. En één van deze designs geven wij weg!

Daarnaast hebben we afgelopen weekend weer KNWU Fondo Pro toegevoegd aan het aanbod. Fondo is de bekroonde trainingsapp van de KNWU, voor alle wielrenners en mountainbikers die beter willen worden. Met Fondo train je voor uiteenlopende doelen, zoals het rijden van een lange tocht of wedstrijd, het verbeteren van je PR of het beklimmen van die ene col op je bucketlist. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint, wanneer je traint, en hoé je traint: op basis van gevoel, hartslag of vermogen. Dat maakt Fondo geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fietsers.

Naast deze nieuwe aanbieders heeft Cycle gifts ook nog eens hun aanbiedingen aangepast. Je krijgt nu korting op het hele assortiment! En met het weer van de afgelopen dagen wil je voorbereid op pad. Bijvoorbeeld met het Merino jersey of Gabba jacket van ABLOC.

Ben je toch op zoek naar iets anders? Neem vooral een kijkje bij onze andere aanbieders!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Wist je dat je kortingscode bewaard blijft op je transactiepagina?