strava voordeel korting

Dat ging niet helemaal goed

Januari 20, 2021 door Pieter Rüpp

Leuk idee, een poll onder de lezers. Helaas was de uitvoering wat minder en bleek het niet mogelijk te zijn om alle drie de vragen te beantwoorden. Een leermomentje, zoals we die meer hebben gehad het afgelopen jaar. Inderdaad, we zijn alweer bijna een jaar verder! We krijgen weleens de vraag hoe SportWallet tot stand is gekomen. Ook dat heeft ruim een jaar geduurd.

In de zomer van 2018 belde Maurits naar Pieter met het idee om 'iets' met Strava kilometers te doen. Na de vele telefoontjes die daarna volgde hadden wij de naam en een mock-up waarmee we op zoek gingen naar een partner die voor ons de app zou kunnen bouwen. Hier kwamen we al vrij snel uit bij DTT in Amsterdam.

DTT staat voor Doing Things Together en dat is ook precies hoe het is gegaan. Gedurende 2019 hebben we door middel van verschillende fases een mooi traject bewandeld waarbij we na elke fase steeds dichterbij het door ons gewenste eindresultaat kwamen. Zo zijn we begonnen met het eerste prototype waarmee wij de app zijn gaan pitchen bij de eerste winkels. Hierna volgde de design fase, het beslissen over de noodzakelijke functionaliteiten en uiteindelijk testen van de eerste versie. Een zorgvuldig traject waarin we samen tot SportWallet zijn gekomen. Overigens blijft het niet bij alleen ontwikkelen maar verzorgen zij ook de hosting en ondersteuning waardoor wij echt kunnen spreken van een partner van het eerste uur.

Zoals eerder gezegd zijn wij ons aan het voorbereiden op de Ultimate Coffee Ride. Aanstaande zaterdag (23-01) wil Pieter van Uden naar Groningen fietsen. Een route van 210 kilometer waarbij hij wel wat support kan gebruiken. Woon je op de route en wil je een stukje mee fietsen? Laat het ons weten via info@sportwallet.nl of social media!

Vergeet ook zeker onze andere aanbiedingen niet. Neem snel een kijkje waar jij je voordeel kunt scoren!

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Ruil je kilometers in en ontvang je kortingscode bij SportWallet!