strava voordeel korting

Wie had dit gedacht?

December 23, 2020 door Pieter Rüpp

Wat een bizar jaar. Niemand had dit toch verwacht? In februari hadden wij de kalender voor 2020 ingevuld om naar jullie toe te komen bij marathons, toertochten, en de vele andere evenementen. Nu, 9 maanden later, staan de dozen met flyers nog steeds in de kast en is er nog veel onzekerheid voor 2021. Gelukkig zijn we ons er wel bewust van geworden dat een goede basisconditie niet te onderschatten is. Er is het afgelopen jaar meer bewogen en nieuwe fietsen zijn niet aan te slepen.

Gelukkig, want een gezonde mens is een positieve mens. En positiviteit kunnen we nu wel gebruiken. De kerstdagen zullen er wellicht anders uitzien dan normaal maar een cadeautje voor elkaar en lekker eten met elkaar zit er toch wel in? Die kerstkilo's trainen we er wel weer af. Daar hebben wij wel een oplossing voor met Gewoon Lekker Rennen. Wil je toch nog even lekker chillen met een drankje op de bank maar dan wel in stijl? Neem eens een kijkje bij Minimalismfashion.

Voor nu wensen we jou en jouw dierbaren een hele fijne Kerst. Bedankt voor het afgelopen jaar en op naar een gezond en sportief 2021!

Wees bewust van wat je draagt. Dat is de missie van Minimalismfashion. Fast fashion moet fair fashion worden. Door bewuste keuzes te maken draag je jouw steentje bij, daarom hebben wij bewust gekozen voor Minimalismfashion, een partner om trots op te zijn!

Of je nu een goede basis wil leggen of specifiek sneller wil worden, met persoonlijke en professionele begeleiding word je getraind door een team van professionals. Gebaseerd op wetenschappelijke kennis kun jij verantwoord Gewoon Lekker Rennen!

Naast deze nieuwe aanbieders hebben we uiteraard nog steeds onze oude vertrouwde aanbieders waar jij je beloning scoort!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
In één oogopslag zie je alle aanbiedingen bij SportWallet