strava voordeel korting

Wat geef jij je dierbaren met kerst?

December 11, 2020 door Pieter Rüpp

December is onlosmakelijk verbonden met cadeautjes en of dat nou voor Sinterklaas, kerst of Sinterkerst is, iedereen koopt wel iets voor zijn dierbaren (of voor zichzelf). Wij helpen jou daar uiteraard graag mee! Je hard verdiende kilometers kun je inzetten om via ons een leuk cadeau voor een ander te scoren. Bijvoorbeeld een toffe Koersplaat, een 12-pack van Koerspret, verlichting van Hardloopshop of iets van onze nieuwe aanbieders. Nieuwe aanbieders? Ja zeker, nieuwe aanbieders. Afgelopen week hebben we weer twee nieuwe aanbieders in de app geplaatst. Custom cycling wheels en Cyclegifts.

Het zal je ook vast bekend voorkomen dat er in de koude wintermaanden minder gefietst wordt dan tijdens de zomer. Om je toch warm te houden én een doel te geven tijdens de komende, koude wintermaanden organiseren wij samen met Ploegmaats de Ultimate Coffee Ride. Wellicht heb je het al voorbij zien komen op social media maar vrijdag 9 t/m zondag 11 april 2021 fietsen wij met 10 personen van Maastricht naar Groningen langs 12 wielercafes om geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, neem een kijkje op Ultimate Coffee Ride voor meer informatie en doe mee!

Custom cycling wheels is een jonge en kleine onderneming die, net als wij, gerund wordt door twee broers. Beiden hebben, net als wij, een grote passie voor de fiets en zijn altijd opzoek geweest naar verbeteringen ten behoeve van prestaties of comfort.

Cycle gifts, ontstaan uit het gebrek aan unieke cadeaus voor fietsliefhebbers. Unieke zelfbedachte producten, leuk om te hebben en leuk om te krijgen. Zoals een deurmat of het Hammertime cadeaupakket!

Kilometers zijn uiteraard nog steeds geldig bij onderstaande winkels:

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Wist je dat je kortingscode bewaard blijft op je transactiepagina?