strava voordeel korting

Wat kies jij?

Januari 27, 2021 door Pieter Rüpp

Helaas, wat een mooie tocht had moeten zijn eindigde met een kapotte buitenband. Hierdoor was afgelopen zaterdag niet Groningen maar Zwolle het eindstation. Al met al toch 130 kilometer in de benen en komt de Ultimate Coffee Ride steeds dichterbij, overigens komen we binnenkort met meer informatie hierover.

Februari is sowieso een maand om in de gaten te houden. In samenwerking met de Sportjuwelier hebben wij namelijk een super leuke actie bedacht!

Wissel in februari je kilometers in en krijg 15% korting op een sieraad. Uit iedereen die in deze maand een sportsieraad aanschaft kiest de Sportjuwelier twee personen uit die nóg een sieraad naar keuze mogen uitkiezen! Leuk om iemand cadeau te geven of gewoon lekker zelf te houden natuurlijk. Enne, het is geen must maar het is natuurlijk in je voordeel als je ons én de Sportjuwelier volgt via Instagram ;-).

De oplettende kijker had natuurlijk al gezien dat Sportvoetenshop zijn aanbieding heeft aangepast. Naast korting op alle Herzog tubes en compressiekousen bieden zij namelijk ook producten van Kwakzalver aan. In het bijzonder hebben zij Kwakzalver Bal-Sem, speciaal voor fietsers. Overigens houden zij de gehele maand februari de maand van de fiets, hier wordt 10% korting gegeven op door hen geselecteerde producten die van pas komen voor fietsers.

Genoeg redenen dus om de app weer eens te checken. Ben je toch op zoek naar iets anders? Neem vooral een kijkje bij onze andere aanbieders!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Wist je dat je kortingscode bewaard blijft op je transactiepagina?