strava voordeel korting

Ben jij er klaar voor?

Mei 5, 2021 door Pieter Rüpp

Kijkend naar het weer de afgelopen dagen zou je het niet zeggen, maar het is toch echt lente! De basis voor de zomer wordt gelegd in de winter zeggen ze weleens. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat je in de winter toch wat minder naar buiten bent geweest dan dat je eigenlijk zou willen. Gelukkig kun je met gerichte trainingen ook nu nog ijzersterk naar de zomer toe!

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Gewoon Lekker Rennen. Bouw op een verstandige manier op om je pezen, gewrichten en spieren langzaam aan de belasting van hardlopen te laten wennen. Zo loop je blessurevrij in enkele weken naar een 5 km aan een stuk.

Fondo is de bekroonde trainingsapp van de KNWU, voor alle wielrenners en mountainbikers die beter willen worden. Met Fondo train je voor uiteenlopende doelen, zoals het rijden van een lange tocht of wedstrijd, het verbeteren van je PR of het beklimmen van die ene col op je bucketlist. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint, wanneer je traint, en hoé je traint: op basis van gevoel, hartslag of vermogen. Dat maakt Fondo geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fietsers.

Uiteraard moet ook je outfit 'summer-ready' zijn, bij Weekend Warrior krijg je 20% korting op de hele collectie met onder andere functionele been en arm sleeves.

Daarnaast scoor jij nog steeds je korting bij onderstaande winkels:

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Bekijk de aanbieding in SportWallet