strava voordeel korting

Wat is dat toch lekker

Juni 16, 2021 door Pieter Rüpp

Wat is dat toch lekker. De afgelopen weken hebben wij in ieder geval genoten van het fietsen en hardlopen in korte broek met korte mouwen. Dat hebben we wel gemist. Naast dat wij graag zelf bezig zijn kijken wij natuurlijk uit naar de komende sportzomer. Na twee Europese titels hockey afgelopen weekend is het natuurlijk hopen op een mooi resultaat bij het voetbal en maakt tussendoor ook nog Van der Poel zijn opwachting in de Tour de France. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Terug van weggeweest is La C'ette, sinds een paar dagen staan ook zij weer in de app met een nieuwe aanbieding. Voor jezelf of bijvoorbeeld als vaderdag cadeau. Of wat te denken van een heerlijke, ijskoude Koerspret. Voor ná het sporten of tijdens het sporten kijken.

Na een lange zoektocht naar de juiste designs en naamkeuze zag La C'ette (La Chaussette in alle dichterlijke vrijheid afgekort) het levenslicht. Hoge, elegante sokken zonder veel toeters of bellen sinds 2019.

Squirrel's Nut Butter is 's werelds beste, volledig natuurlijke, anti-schurende en herstellende huidzalf. Het houd je huid gezond en vrij van schuren en blaren. Vanwege de preventieve en helende werking is SNB populair bij hardlopers, fietsers en triatleten. Check de aanbieding van Sportvoetenshop en scoor je korting!

Je kunt uiteraard nog steeds terecht bij onderstaande partners voor te gekke kortingen!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Spaar al je kilometers uit Strava met SportWallet