strava voordeel korting

Weer een mijlpaal: 1000

Mei 20, 2020 door Pieter Rüpp

Zo, dat is snel gegaan de afgelopen twee weken. Even knipperen met de ogen en weer nieuwe gebruikers erbij die gaan genieten van de voordelen van Strava. Afgelopen zondag bereikte wij de mijlpaal van 1000 gebruikers. Zoals aangekondigd laten wij dit niet ongemerkt voorbij gaan, de details worden nog uitgewerkt maar er valt uiteraard iets te winnen. Zodra we de puntjes op de i hebben zullen we jullie daarover informeren!

Wat fijn dat we weer samen mogen sporten, 70 kilometer alleen fietsen gaat toch wat beter als je zo nu en dan even uit de wind gehouden wordt. En wat denk je van hardlopen, al kletsend loop je met z'n twee toch al snel wat extra kilometers dan wanneer je dat alleen moet doen. Voor de hardlopers onder ons hebben we vorige week een nieuwe winkel toegevoegd, PK Runningshop. Wellicht geen onbekende voor de meeste!

En dan de Strava update. Het is jammer dat de segmenten grotendeels verdwijnen achter de betaalde versie, het goede nieuws is dat je kilometers nog steeds opgespaard worden in je SportWallet! Snel naar buiten dus, kilometers maken. Ondertussen tellen wij gewoon door, op het moment van schrijven zitten we op 1.200 gebruikers!

Met PK Runningshop hebben we een specialist aangesloten. Al 25 jaar een begrip in Nederland en een toonaangevende hardloopspeciaalzaak én wandelspecialist. En nu dus te verkrijgen via SportWallet. Krijg bijvoorbeeld € 20,- korting op nieuwe hardloopschoenen of 20% op alle hardloopkleding.

Met PK Runningshop hebben we nu in totaal 16 winkels in ons aanbod! Even een overzicht van alle deelnemende webshops waar jij nu je voordeel bij elkaar sport:

Wat nog meer?

Wij zijn nog steeds bezig om SportWallet's aanbod uit te breiden. Hopelijk kunnen we jullie de volgende keer weer nieuwe winkels melden. Hebben jullie zelf een ideetje? Laat het ons weten! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_kortingscode
Pak je voordeel met SportWallet