strava voordeel korting

Gelukkig nieuwjaar, toch?

Januari 6, 2021 door Pieter Rüpp

Gelukkig nieuwjaar! Het afgelopen jaar waren we vrij beperkt in onze mobiliteit maar voor ons is het toch voorbij gevlogen. Hopelijk heb jij er het beste van kunnen maken en sta je te trappelen (letterlijk en figuurlijk) om dit in 2021 voort te zetten. Of wellicht wil je het afgelopen jaar snel vergeten en heb jij je lijst met goede voornemens klaar liggen om van 2021 jouw jaar te maken. Hoe dan ook, wij zijn er om jou sportief te ondersteunen en er in ieder geval een gezond jaar van te maken!

Geen nieuwe winkels deze keer maar desondanks genoeg om jou bij te staan. Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met Gewoon Lekker Rennen, ideaal om jouw sportieve doelstellingen te bereiken onder professionele begeleiding toch? Wil je het liever alleen doen en kilometers maken op de fiets? Zorg dat je je lekker warm aankleed, onder andere Brakeaway heeft ideale winterkleding van Parentini voor jou klaarliggen. Om het nieuwe jaar helemaal veilig te beginnen heeft Hardloopshop besloten om te stunten met de kilometerprijs voor hun aanbiedingen. Kortom, genoeg reden om de app weer eens te checken en te kijken waar jij je kilometers voor wil gebruiken! Ohja, als die kerstboom dan toch de deur uit is kun je er misschien wel een mooie bijzet tafel voor in de plaats zetten. Heb je al eens gekeken bij WOOD you reCYCLE?

Wij wensen jou veel veilige kilometers toe dit jaar en hopen dat je je (sportieve) doelstellingen weet te halen. Wij gaan in ieder geval in training voor de Ultimate Coffee Ride in april! Wat zijn jouw plannen? Laat het ons weten via social media!

Vergeet ook zeker onze andere aanbiedingen niet. Neem snel een kijkje waar jij je voordeel kunt scoren!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Klik op de aanbieding voor informatie