strava voordeel korting

Vakantie

Juli 15, 2020 door Pieter Rüpp

Na de regen van afgelopen week begint het zonnetje weer tevoorschijn te komen en staat ook de vakantie voor de deur. Lekker even ontspannen en leuke dingen doen. Of misschien wel grenzen verleggen. Eindelijk de Ventoux beklimmen. Jezelf klaarstomen voor je eerste marathon aan het einde van het jaar. Mocht je spelen met die gedachten dan hebben wij twee nieuwe aanbieders toegevoegd die het leven iets makkelijker maken. Slimme fietsendragers en dakdragers zonder dakrails van SeaSucker en de essentiële oliën van Real Men Essentials!

Enne als je dan die prestatie hebt voltooid, laat je deze mooi vereeuwigen met een gepersonaliseerde Koersplaat!

Fietsdragers zonder trekhaak en dakdragers zonder dakrails. SeaSucker werkt op basis van vacuüm cups. Daardoor zijn ze gemakkelijk te monteren, te demonteren én passen ze op praktisch elke auto!

Real Men Essentials helpt fanatieke sporters om het beste uit zichzelf te halen met 100% natuurlijke producten. Het shortcut pakket voor wielrenners zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren. Je krijgt 15% korting op dit pakket of 10% op alle producten in de shop in ruil voor 100 kilometer.

Een warme zomerse rit verdient een ijskoud biertje, je krijgt nog steeds 15% korting op een 12-pack Koerspret in ruil voor 200 kilometer. Een zomerse outfit van Billy Brewster scoor je ook met €10,- korting. Genoeg redenen om de app te checken en kijken waar jij je voordeel verdient!

Hieronder een overzicht van alle deelnemende webshops waar jij nu je voordeel bij elkaar sport:

Ohja, je kunt nu ook lid worden van de enige echte SportWallet club op Strava, aanmelden doe je hier!

Geniet van het weer, de vakantie en spaar je kilometers! Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben, laat het ons weten via info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_kortingscode
Pak je voordeel met SportWallet