strava voordeel korting

Zin in een wedstrijdje?

Februari 24, 2021 door Pieter Rüpp

Wat een weer, anderhalve week geleden stonden wij nog op onze schaatsen en gisteren hebben we ons eerste rondje in korte broek en korte mouwen gemaakt! Het is overigens een drukke week geweest, uit alle reacties heeft Marco de poster gewonnen, hebben wij met Marathonbaas, Training Tracker en Go4Dry schoenendroger drie nieuwe aanbieders en heeft de KNWU Fondo Pro een nieuwe aanbieding geplaatst!

Zoals je weet bestaan wij één jaar en om dat te vieren hebben wij nog iets in petto. Ga de strijd aan met andere teams en maak kans op een SportWallet jersey

  • Zorg dat een vriend of vriendin een account aanmaakt in SportWallet (delen kan via 'Deel deze app' in SportWallet)
  • Stuur ons een e-mail met daarin de nieuwe gebruiker, samen vormen jullie een team
  • Maak tussen 1 en 21 maart zoveel mogelijk kilometers
  • Vanaf 1 maart zie je op teams.sportwallet.nl de actuele stand
  • Staan jullie op 21 maart in de top 10?
  • Dan maken jullie allebei kans op het SportWallet shirt

Geef je snel op, en vermeld in je mail duidelijk het e-mail adres aan van het nieuwe account!

Gerben Solleveld heeft onlangs het boek 'Ga niet hardlopen' geschreven. Over bewust worden van jouw levensstijl. Het voorkomen van blessures, een verbeterde focus tijdens het werk en het bereiken van doelen door middel van sporten en bewuste keuzes. Zijn boek is nu verkrijgen via SportWallet!

Training Tracker is ontstaan vanuit een passie voor triathlon en hardlopen. Bij een gebrek aan trainingslogboeken specifiek gericht op deze sporten, zijn de Training Trackers ontwikkeld. Overigens verkopen zij ook leuke ansichtkaarten voor de triathlon liefhebbers!

Natte schoenen, stinkende schoenen, het is allemaal verleden tijd met de Go4Dry schoenendroger. In 48 verschillende kleurencombinaties mogelijk!

KNWU Fondo Pro stond natuurlijk al met een aanbieding in onze app maar zij hebben een nieuwe aanbieding geplaatst. Naast de actie één maand gratis toegang tot Fondo Pro kun je nu ook kiezen voor 50% korting op een jaarabonnement!

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Wist je dat je kortingscode bewaard blijft op je transactiepagina?