strava voordeel korting

En de winnaar is...

Maart 24, 2021 door Pieter Rüpp

Het is gelukt! De vorige keer was het een lekke band waardoor ik de route niet heb kunnen afmaken maar vorige week zaterdag heb ik, ter voorbereiding op The Ultimate Coffee Ride, 218 kilometer gefietst. Van Uden naar Groningen, regenbuien wisselde zich af met hagelbuien maar mijn banden hebben het gehouden. Nat en doorweekt heb ik de tocht volbracht, laat de zon nu maar komen! Dat zullen ze bij Rogelli ook gedacht hebben, vorige week hebben zij hun aanbieding aangepast. Je krijgt nu 20% korting op de gehele nieuwe zomercollectie!

De afgelopen weken streden een aantal gebruikers in teams voor het enige echte SportWallet shirt. Er zijn flink wat kilometers gemaakt en de winnaars zijn inmiddels bekend, zij krijgen allebei een SportWallet shirt thuis gestuurd! 

Lijk het jou ook leuk om met je partner, buurman, gezin of hele familie de strijd aan te gaan tegen een ander team? Laat het ons weten en we zetten het op!

Je beloont jezelf nog steeds bij onderstaande winkels:

SportWallet is gemaakt in samenwerking met DTT

Mocht je feedback, vragen of opmerkingen hebben, stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Info@sportwallet.nl.

voordeel_korting_strava_korting
Het SportWallet shirt